Hapësia të përbashkëta pune

Pranë nesh do të gjeni

50+ postacione pune

Rezervoni hapësirën tuaj mes 50 postacioneve që ne ofrojmë për ju.

1000+ m2 siperfaqe

Një sipërfaqe e bollshme, ku gjithsecili nga ju ka hapërirën e tij të dedikuar.

Ambiente pushimi

Ambiente komode dhe të qeta pushimi dhe relaksi si brënda godinës po ashtu edhe në natyrë.

Dëshironi të rezervoni hapësirën tuaj të punës pranë nesh?
Na kontaktoni tani!

Njihuni me ambientet tona

Jo vetëm ambiente pune por gjithashtu një mundësi e jashtëzakonçme për tu njohur me profesionist të fushave të ndryshme dhe për mësuar më shumë.