Trajnime

Zgjidhni tani trajnimin që dëshironi!

Fitoni aftësi dhe njohuri të specializuara në një nga trajnimet tona. Shpjegimet teorike dhe rastet praktike do t’ju ndihmojnë që të jeni gati për tregun e punës.

€290 / muaj

Marketingu Dixhital

15 orë teori / 15 orë praktikë

Bazat e marketingut dixhital
Strategjitë e mediave sociale
Rritja e ndjekësve online
Fushatat reklamuese

€290 / muaj

Dizajni Grafik – Canva Pro

15 orë teori / 15 orë praktikë

Bazat e dizajnit në Canva Pro
Lidhja me meidat sociale
Grafik Dizajn
Editim Videosh

€290 / muaj

Zhvillim Web

15 orë teori / 15 orë praktikë

Hostim dhe Domain
Instalimi i wordpress
Ndërtimi i plotë i Website-it
Mirëmbajtja e Website-it

Vlerësime

Çfarë thonë studentët tanë për ne:

Diana Balla

Studente Marketingu

“Ishte kënaqësi të isha pjesë e trajnimit “Marketingu Dixhital” pranë Blended Hub. Pavarësisht studimeve të mia në fushën e marketingut, këtu arrita të kuptoj më shumë rreth marketingut dixhital si dhe tashmë të kem klientët e mij të parë si freelancer ”