Rreth Nesh

Skuadra jonë

Pleurat Rexhepi

Business Consultant

Blended Hub është një iniciativë e themeluar dhe e drejtuar nga Pleurat, themelues i këtij qëndre edukative.

Marcela Allamani

Digital Marketing Manager

Marcela është autore librash dhe prej 10 vitesh eksperte e marketingut dixhital.

Redona Burnazi

Web Developer

Redona ka një ekperiencë prej 5 vitesh në zhvillimin e websiteve, dizajit grafik dhe në marketingun dixhital.