Data e fundit e përditësimit: [17/01/2024]

Mirë se vini në “Blended Hub,” ku përdorimi i cookies është pjesë e përvojës suaj në faqen tonë të internetit. Kjo Politikë e Cookies është hartuar për t’ju informuar rreth mënyrës së përdorimit të cookies dhe teknologjive të ngjashme në këtë faqe.

  1. Çfarë janë Cookies: Cookies janë fajle të vegjël teksti që ruhen në pajisjen tuaj kur vizitoni një faqe të internetit. Ata shërbejnë për të përmirësuar përvojën tuaj duke ruajtur informacione si preferencat e juaja ose informacionet e identifikimit.
  2. Përse Përdorim Cookies: Ne përdorim cookies për të përmirësuar shërbimet tona duke monitoruar përdorimin e faqes sonë dhe për të personalizuar përvojën tuaj. Cookies gjithashtu na ndihmojnë të ofrojmë informacione dhe reklama më të përshtatshme për ju.
  3. Llojet e Cookies që Përdorim:
  • Cookies të domosdoshme: Këto cookies janë të nevojshme për funksionimin e faqes sonë dhe për të ju ofruar shërbime të kërkuara, p.sh., identifikimi juaj.
  • Cookies për statistika: Këto cookies zbulojnë se si vizitorët përdorin faqen tonë dhe na ndihmojnë të përmirësojmë përmbajtjen dhe shërbimet tona.
  • Cookies për reklama: Përdorim cookies për të prezantuar reklama që mund të jenë interesante për ju bazuar në aktivitetin tuaj në faqen tonë.
  1. Si mund t’i kontrolloni Cookies: Ju keni mundësi të kontrolloni ose të fshini cookies nga shfletuesi juaj. Kjo mund të bëhet duke ndryshuar cilësimet e shfletuesit tuaj. Megjithatë, mospranimi i cookies mund të ndikojë në disa pjesë të funksionalitetit të faqes sonë.
  2. Ndarja e informacioneve: Informacionet e mbledhura përmes cookies nuk do të ndahen me palë të treta pa miratimin tuaj, përveç kur është e nevojshme për të përmbushur detyrimet ligjore.
  3. Ndryshimet në Politikën e Cookies: Nëse bëjmë ndryshime në Politikat e Cookies, do t’i përditësojmë datën e fundit të përditësimit. Ndryshimet do të publikohen në këtë faqe dhe, në rast ndryshimesh të rëndësishme, do t’ju njoftojmë me anë të një njoftimi të përshtatshëm.
  4. Kontakti: Nëse keni pyetje apo komente rreth Politikave tona të Cookies, ju lutemi të na kontaktoni në adresën e-emailit info@blended-hub.com ose në numrin tonë të telefonit +355 68 201 5636.

Ju falënderojmë që keni zgjedhur “Blended Hub” dhe shpresojmë që këto Politika të Cookies të jenë të qarta dhe të dobishme për ju.