Data e fundit e përditësimit: [17/01/2024]

Mirë se vini në “Blended Hub.” Ju lutemi të lexoni me kujdes këto Terma dhe Kushte para se të përdorni faqen tonë të internetit. Përdorimi juaj i faqes sonë do të konsiderohet si pranim i këtyre Termave dhe Kushteve.

 1. Përdorimi i Faqes së Internetit:
  • Ju jeni i detyruar të përdorni faqen tonë në përputhje me Termat dhe Kushtet tona.
  • Ne rezervojmë të drejtën për të ndryshuar ose ndërprerë çdo aspekt të faqes sonë në çdo kohë pa paralajmërim.
 2. Regjistrimi dhe Informacioni Personal:
  • Për disa shërbime dhe kurse, mund t’ju kërkohet të regjistroheni dhe jepni informacion personal. Ju jeni përgjegjës për sigurinë e të dhënave tuaja personale dhe duhet të furnizoheni me informacion të saktë dhe të plotë gjatë regjistrimit.
 3. Përdorimi i Materialeve në Faqe:
  • Të gjitha materialeve në faqen tonë janë subjekt i të drejtave të autorit dhe janë të mbrojtura nga ligjet mbi të drejtat e autorit. Përdorimi i tyre pa leje shkruar është i ndaluar.
 4. Komunikimi dhe Komentet e Përdoruesve:
  • Ju pranoni të mos publikoni materiale të paligjshme, shpifëse, ose ofenduese në faqen tonë. Ne kemi të drejtën për të larguar ose modifikuar komentet dhe materialet që konsiderohen të papërshtatshme.
 5. Përdorimi i Cookies:
  • Përdorimi i cookies rregullohet nga Politikat e Cookies. Duke përdorur faqen tonë, ju pranoni përdorimin e cookies në përputhje me këto politika.
 6. Ndryshimet e Termave dhe Kushteve
  • Ne mund të bëjmë ndryshime në këto Terma dhe Kushte dhe këto ndryshime do të publikohen në këtë faqe. Duke vazhduar përdorimin e faqes pas ndryshimeve, ju pranoni Termat dhe Kushtet e ndryshuara.
 7. Detyrimet Ligjore dhe Përgjegjësia:
  • Ju pranoni se përdorimi juaj i faqes tonë është në përputhje me të gjitha detyrimet ligjore dhe jeni i përgjegjshëm për veprimet tuaja në faqe.
 8. Ndikimi i Tretave:
  • Këto Terma dhe Kushte zbatohen vetëm për përdoruesit dhe faqen tonë. Nuk jemi përgjegjës për veprimet e treta pa lidhje me përdorimin e faqes sonë.
 9. Kontakti:
  • Nëse keni pyetje rreth këtyre Termave dhe Kushteve, ju lutemi të na kontaktoni në adresën e-emailit info@blended-hub.com ose në numrin tonë të telefonit +355 68 201 5636.

Ju falënderojmë që zgjodhët “Blended Hub” dhe shpresojmë që do të keni një eksperiencë të mbarë duke përdorur faqen tonë të internetit.