Shërbimet tona


Trajnime

Praktikë dhe Mentorim

Oferta Punësimi

Konsulencë Menaxheriale

Marketing Dixhital

Co Working

Mësim,

Praktikë,

Punësim

Akoma nuk jeni të sigurtë cilin kurs të zgjidhni?

Merrni tani një këshillim të personalizuar.

Vlerësime

Çfarë thonë studentët tanë për ne:

Dori Cerepi

Studente Marketingu

“Ishte kënaqësi të isha pjesë e trajnimit “Marketingu Dixhital” pranë Blended Hub. Pavarësisht studimeve të mia në fushën e marketingut, këtu arrita të kuptoj më shumë rreth marketingut dixhital si dhe tashmë të kem klientët e mij të parë si freelancer ”